Düğün sanatçıları, Kürt Düğün Sanatçıları, Ünlü Düğün Sanatçıları, En Sevilen Düğün Sanatçıları, düğün sanatçıları fiyatları

Evlenmek denilince akla gelen en önemli şeylerden biri düğün sanatçısıdır. Düğünün olmazsa olmazı düğün sanatçıları ömür boyu unutulmayacak bir gece yaşatır. Sizler için en iyi düğün sanatçılarını araştırdık.


1 - ( Brusk Azad ) Sizler için istisnasız ilk sunacağımız hem ünlü, hem tecrübeli yıllarını bu işe vermiş yurt içi ve yurt dışında çokca tercih edilen isim kesinlikle Brusk Azad olur. Sizlerde onun videolarını, kliplerini izlediğinizde bizlere hak vereceksiniz.


Brusk Azad Türkiye'nin hemen hemen her ilinde ve yurt dışında çokca tercih edilen isimlerin başında geliyor. Brusk Azad düğün fiyatları için kendisi ile irtibata geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. 

Videolar için tıklayın - https://www.youtube.com/@BruskAzad

Brusk Azad iletişim : 0537 277 6767

Brusk Azad instagram : bruskazad04

Brusk Azad youtube : bruskazad

Brusk Azad tiktok : bruskazad04

Brusk Azad Facebook : bruskazadofficial

2 - ( Delila Dilan ) Özellikle yurt dışında çokca tercih edilen Delila Dilan mükemmel sesi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Hem Türkiye'de hemde yurt dışında son zamanlarda olduça çok terih edilen isimlerden biride Delila Dilan'dır.

Delila Dilan Türkiye'nin hemen hemen her ilinde ve yurt dışında çokca tercih edilen isimlerin başında geliyor. Delila Dilan düğün fiyatları için kendisi ile irtibata geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. 

Delila Dilan iletişim : 0538 027 3200

Delila Dilan instagram : deliladilan

Delila Dilan youtube : Delila Dilan

Delila Dilan tiktok : deliladilan

Delila Dilan Facebook : -

3 - ( İsmet Jiyan ) Son zamanların en sevilen sanatçılarından olan İsmet Jiyan yaptığı tüm klipler ile milyonlarca dinlenmeye ulaşmış bir sanatçımız. Kendisi Türkiye içinde ve yurt dışında oldukça çok tercih edilen isimlerden biridir.

İsmet Jiyan Türkiye'nin hemen hemen her ilinde ve yurt dışında çokca tercih edilen isimlerin başında geliyor. İsmet Jiyan düğün fiyatları için kendisi ile irtibata geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. 

İsmet Jiyan iletişim : 0531 467 5649

İsmet Jiyan instagram : ismet.jiyan

İsmet Jiyan youtube : İsmet Jiyan

İsmet Jiyan tiktok : ismet.jiyan

İsmet Jiyan Facebook : -

Düğünleriniz için en iyi düğün sanatçılarını araştırırken düğünlerdeki tecrübesini göz önünde bulundurunuz. Bizim için tüm sanatçılarımız değerlidir. Elimizden geldiği kadar sizlere daha iyi düğün sanatçılarını tanıtacağız.

3 Yorumlar

  1. Brusk Azad Kocaeli düğününde gördüm canlı performansı bir harıka tebrik ediyorum çok hakim düğüne ve nerde ne yapacağını çok iyi biliyor

    YanıtlaSil
  2. Adamın hakkını yememek gerekiyor kendisini tanımıyordum ama Ankara'da akrabamin düğününe geldi herkes çok beğendi

    YanıtlaSil
  3. Brusk Azad şuanda Gebze, Kocaeli, dilovasinin vazgeçilmezi oldu hem mutevazi hem adam gibi adam hemde düğünde ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor, düğün ehlinde kimseyi kirmiyor herkesi memnun ediyor 👏

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu