En güncel düğün sanatçıları fiyatları 2023, 2024 yılı rezervasyon

Herkes evlenirken düğününe en iyi düğün sanatçılarını çağırmak ister. Tabi düğün sanatçılarının fiyatlarınıda herkes merak eder. Bu işi size detaylarıyla anlattık. Yazımızı okuyabilirsiniz.


Sizler için çokca sorduğunuz düğün sanatçı fiyatlarına açıklık getirdik. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki hiçbir sanatçı yada müzisyen fiyatlarını açıkca internet mecrasında yazmak. Bunun sebebi gideceği yerin uzaklığı, konaklaması, kaç müzisyen getireceği, düğünün yapılacağı yerde ses sisteminin olup olmaması gibi faktörlerle değişiklik göstermektedir.

Sizler için aşağıda sıraladığımız en iyi düğün sanatçılarının iletişim numarlarınıda sizler için paylaştık. En iyi bilgiyi kendilerinden yada menajerlerinden almanız çok sağlıklı olacaktır. Çünkü düğün programı için gelecekleri yerin uçak biletleri, müzisyen masrafları değişiklik göstermektedir. Özet olarak geçmek gerekirse elbette günümüz çağlarında bir düğün sanatçının minimum başlangıç fiyatının 30 bin TL civarında olduğunu söyleyebiliriz. Sizler en iyi detaylı bilgiyi düğününüze, kına gecenize, nişan töreninize yada sünnet düğününüze çağıracağınız sanatçının kendisinden almanız çok sağlıklı olacaktır.

Sizler için en çok sevilen düğün sanatçılarını derledik.

1- Brusk Azad

Brusk Azad - Düğün Sanatçıları

2 - İbrahim Rojhılat


3 - Yunus Agıri


4 - Hozan Reşo


5 - Zilan Nar


1 Yorumlar

  1. Buradaki sanatçılar güzel ama birsürü sanatçı var biraz daha eklemelisiniz

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu